sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kivoja koruiluvideoita

Onnistuin mäiskäämään selkäni aivan romuksi pääsiäisenä. Tabletti on hyvä kaveri silloin, kun ei oikein voi istua, maata tai seistä, vaan kävellä pitäisi koko ajan. Tabletista löytyi paljon hyvää ajanvietettä. Tässäpä teille muillekin vinkiksi jotakin hopeatyöaiheista. Kielikurssikin tulee samalla, koska kaikki ovat lontoonkielisiä. Paitsi se, joka on äänetön :-D Voihan hän tietty olla hiljaa lontooksi, en tiijjä.


Nancy LT Hamilton on aivan huipputäti, mun ehdoton suosikki. Hän on samanlainen kohkaaja ja höpönpuhuja kuin minäkin, joten yleensä nauran videoita katsellessa ääneen. Videoilta saa hyviä käytännön vinkkejä ihan vaan katselemalla hänen monia persooniaan.


Soham Harrison on hyyyyyvin rauhallinen ja jotenkin hyvin käytännönläheinen ope. Tykkään hänenkin tyylistään kovasti. Hänen projektinsa ovat kivoja, ja kaikista videoista jää joku uusi hyvä vinkki korvan taakse.


Luis F Morenolla olisi joitakin tosi hyviä tutoja esimerkiksi laatikkolukon tekemiseen. Videoissa vain tarkennus on usein aika pielessä, joten katseleminen on välillä hyvinkin tuskaisaa. Koruiluvideot ovat vanhempaa perua, viimeisen neljän vuoden videot tuntuvat olevan melko lintu- ja hyönteispainotteisia.


RioGrande on jonkin sortin taivas, elikkäs siis hopeatarvikevirma maailmalla. He toimittavat tavaraa myös USAn ulkopuolelle; heillä on kaikkia ihanuuksia ja minä en aio mennä sivuille katsomaan, kuinka ihania hopealankoja ja muita sieltä löytyy. Videot toki ovat pitkälti tuote-esittelyjä, ja niinhän tällaisella virmalla kuuluu ollakin. Löytyy sieltä jotain tekniikkajuttujakin.


Melissa Muirilta löytyy miellyttävästi tehtyjä esittelyjä työkaluista. Vempainhöperön Pakko saada -videolista siis. Toki sieltä löytyy työohjeita myöskin.


Beaducationilta löytyy videoita mihin tahansa helmityötarpeeseen, myös muita koruilujuttuja kuin hopeasepän osastoa. Ne eivät ole ehkä ihan minun juttuni, mutta ihan ok pätkiä katsella ajankuluksi.

Netti on varmasti pullollaan hyviä hopeatyötutoja ja youtube-videoita. Jotenkin energia ja aika ei vaan riitä etsimään ja seulomaan joukosta niitä katsomisen arvoisia helmiä. Tässä nyt jotain kuitenkin, vinkkejä hyvistä pätkistä otan mielellään vastaan!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että näistä saattaisi olla iloa! Nuo Morenon videot on huonosti otsikoitu, eli kannattaa hypsähtää aina videon viime hetkille katsomaan, jotta mitäs tässä rakennellaankaan.

   Poista
 2. Selkävaivasi kuulostaa kivulloiselta. Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Huopatossunen! Kipu onneksi tuli ja meni jo, nyt opetellaan olemaan näiden jälkiseuraamusten kanssa :-/

   Poista
 3. Paranemista ja vähemmän kipuja sinulle <3
  -Voin pahoin jo nimestä Rio Grande, sillä niin usein olen aiemmin sen sivuilla kuolannut! Yksi upeusjuttu siellä oli myös korupussit, mutta sitä ihanaa laatua ei enää saa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua. En aio mennä sinne, en varppina.
   Olen pahoillani. Tarkoituksenani ei ollut aiheuttaa oksetuskohtausta kenellekään :-D

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.