keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Välipalakorvikset

Mun olisi tarkoitus mennä huomenna kokeilemaan, josko työnteko onnistuisi pääsiäisenä tapahtuneen selkärikon jälkeen. Töissä pitää istua, kävellä, seistä, nousta, kurottaa, tehdä kaikkea sellaista mitä ihminen nyt yleensä tekee. Pakkohan se oli koruntekemisen muodossa kokeilla, jotta miten hommat sujuvat.

Hyvin kävi, ainakin näin pienessä projektissa ja lyhytaikaisesti. Hienosti sain tehtyä yhdet pikakorvikset hukkuneiden tilalle.

Tein tällaiset samanlaiset korvikset joskus alkuvuodesta. En ehtinyt esitellä niitä edes täällä, kun menivät mokomat häviämään. Kiehkurat ovat yksinkertaisuudessaan äärettömän kauniit. Pieneen langanpätkään sulattelin pallerot molempiin päihin. Juotin keskelle ripustusrenkaan. Kieputtelin langan veivin päälle. Otin veivin pois ja kiskaisin lankoja suoremmaksi. Lisäsin koukut. Helppo homma ja kiva lopputulos. Tykkään!

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Yksinkertaista yksinkertaiselle. Onneksi voi tehdä omannäköisiään koruja :-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Ennis! Mä tykkään kanssa kovasti. Ovat niin kevyet, että tuntuu kuin korvissa ei olisi mitään.

   Poista
 3. Hienot korvikset. Toivottavasti selkä kestää töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä-se-kestää-kyllä-se-kestää-kyllä-se-kestää -mantraa on hoettu, joten kyllä se kestää :-D

   Poista
 4. Kauniit korvikset, kelpaisi mullekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin yksinkertaiset kuin nämä ovatkin, niin näissä on jotain vihkoa. Käsintekemisen jälki ainakin löytyy!

   Poista
 5. Kauniit korvikset! Tsemppiä selän kanssa, toivottavasti kestää työn teon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JennyF! Kaksi päivää on mennyt aivan loistavasti, selkä on mallikelpoisessa kunnossa. Tässä totuttelen eloon 1,5 jalan kanssa :-D Tähänkin aika auttanee.

   Poista
 6. Mä kans tykkään! Noi on tyylikkäät ja näyttää vähän langalta ;) Eikä tartu mihinkään neulehuiveihin niinku yleensä kaikki roikkuvaiset. Yksinkertainen on kaunista...
  Toivottavasti selkä pysyy sun vauhdissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en ole saanut näitä versioita kiinni huiveihin! Näähän on muuten ihan just lankasyttyrät, kierteellä samanlailla kuin mun sukkaneulomuksent. Säähän sen sanoit!
   Kiitos toivotuksesta, selkä on pysynyt mukana. Hitupikkuisen hidastin tahtia normaaliin verrattuna :-D

   Poista
 7. Kun se on niin, että yksinkertainen on kaunista ja etenkin kun niissä on joku pikku juju. Ihanat ja arvaa mietinkö nyt matkivani sua? =P
  Toisaalta tää haaveilis tuon tovi sitten valmistuneen mekon kaveriksi mattoketjusta lantiovyötä... mut jaksaako oikeesti punoa saatikka veivata ja sahata. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mennä vaan! Aivan satavarmasti joku jossain on tehnyt tällaiset ennen mua :-D Ja tietty kaveriksi sitten se lantiovyö. Oisko pikkuisen messevänn näköinen sen mekon kanssa! Mä joutuisin tekemään puoltoistametrisen vyön, mun pinna ei kestäis... Ja pelkäisin, etten saa lenkkejä tarpeeksi hyvin kiinni. Paitsi jos siihen virittäis jonkun kankaan alle, ettei renkaat vahingossakaan tartu neuleeseen. Hmmh, mielenkiintoista!

   Poista
  2. Oon miettiny tässä tuota vyötä, jos tilais hopeadublee lenkkejä valmiina. Sen kun kärsis tietojen mukaan rummuttaa niin ei tarviis niin pelätä tuota tarttumista. Ja ei tarvis ite veivata ja sahata... tulis meinaan vyölle hopeisena hintaa ja kovasti. =)
   Katotaan nyt. Olis tuossa kesällä luokkakokous ja sinne tuon mekon ajattelin laittaa niin näkyis tuo koru harrastuskin sitte samassa. =) On meinaan nää nykyiset harrastukset juoksua lukuun ottamatta semmosia, että ei varmasti moni ois edes mahdollisutta niihin mun kohdalla miettiny. =)

   Poista
  3. Varmasti dublee kestäisi. Mä olen surutta rummuttanut ihan ohuelti hopeoitua kuparilankaakin, eikä se ole mennyt miksikään. Tuollaisessa vyössä on jo lenkkejä sen verran, että pitäiskö se rummuttaa osissa? Eihän kellään oo niin isoa rumpua...
   Mahrottoman makeen näköinen yhdistelmä siitä tulis tuon sun mekkosi kanssa!

   Poista
 8. Mä tykästyin kyllä näihin tosissaan! Mää oon nii heleppo, yksinkertanen :D

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.