sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Sielusormus

Kesällä sain mukavan yhteydenoton ja inspiskuvia Ninalta. Hän oli iskenyt silmänsä tietyn tyyppiseen rinkula-pallero-kieputussormukseen. Toiveena oli saada saman tyylinen sormus, joka kestäisi arjen pyörityksessä.


Pikkuisen muokkailin ideaa, kokeilin toteutusta ja säädin kokoa. Sormuksesta tehtiinkin mukavan massiivinen, leveys on kolmisentoista milliä. Reunukset ovat vahvat, jotta sormus ei vääntyile heti kauppakassia kantaessa. Patinointi tuo esiin pinnan eri kuviot. Kiiltävänä rinkulat ja pallerot eivät olisi juuri erottuneet - kierretystä langasta nyt puhumattakaan.

Kyllä mä tällaista patinoitua versiota itsekin käyttäisin, oikein mieluusti. Onneksi harjoituskappale jäi mulle itselle :-D

Vasemmalla on harjoituskappale ja oikealla se ihan oikea Sielusormus.

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Päivikki <3 Olen ihan vielä noviisi näissä hommissa, mutta kai sitä yhden kikan oppii silloin ja toisen tällöin. Kivaa on opetellessa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Ennis! Onneksi se vastaanottanut sielukin tykkäsi tästä :-D

   Poista
 3. Kauniit, molemmat! Niin harjoituskappale kuin oikeakin. Jos osaisin, olisin itsekin tehnyt itselleni harjoituskappaleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin harjoituskappaletta olis voinut tuunata vähän tähän lopulliseen versioon :D

   Poista
 4. Huikeita sormuksia, tykkään kovasti juuri tuommoisista leveistä sormuksista. Tuo harjoituskappalekin taitaa käydä ihan oikeasta sormuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös. Harjoitussormus tosiaankin jäi ihan itselle käyttöön, on ollut sormessa jo monasti, vaikka koko ei olekaan ihan ideaali.

   Poista
 5. Oih, tällä puolella ruudun kuuluu nyt vain huokailua, niin kauniit nuo sormukset on... Sielua - kyllä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä nimi tuli hauskasti yhteistyössä saajan kanssa <3 Sinänsä hauskaa, koska yleensä en nimeä koruja.

   Poista
 6. Aiavan ihana sormus!!!

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.