sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tuunaustuokio

Toverini oli hukannut lempparikorviksensa ja sille piti jollain konstilla löytää korvaaja. Olin tehnyt korvikset aikapäiviä sitten, eikä rinkuloiden alkukoosta ollut minkään valtakunnan muistikuvaa. Onneksi olin tehnyt myös rannekkeen, ja siitä jouti yksi palanen uuteen korvikseen. Korvikset saivat myös uudet koukut vanhojen, vääntyneiden tilalle.

Rannekkeeseen palautin alkuperäisen pituuden yhdellä erilaisella lenkillä. Rikkimaksani oli jossain hyvässä tallessa, joten tällä kertaa nämä lähtivät eteenpäin patinoimattomina. Sovimme, että aika hoitaa sen homman :D Näkyyhän pallopäävasaralla käsitelty pinta näissä alkuun pienenä kimmellyksenä, toveri lupasi kuitenkin kestää sen.

Työkaveri antoi rikkimenneen sormuksensa mulle kokomalliksi uutta sormusta varten. Tästä puuttui vain killutin. Halusin palauttaa tämänkin, joten siihen pääsi killumaan tuollainen rengas, sillä mitään bling-blingiä tähän ei saanut laittaa. Kävipä tämä kiillotusrummun kautta tämäkin.

Voi sentäs, kahden viikon päästä joulu on jo ohi. Tänä vuonna meillä mennään oikein rauhaisalla meiningillä, ei juuri jouluruokia tai -ohjelmaa, ei vilinää tai vilskettä. Tänä vuonna olla möllötetään kynttilänvalossa (se siivous näet), syyään hyvin ja saunotaan paljon. Kerätään voimia ja hyvää mieltä kiireisen syksyn jälkeen. Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.