sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Melkein kiva kantapää

Mulla jatkuu edelleen Nallelankojen hävitys ja perussukan reseptin metsästys. Tähän sukkapariin löysin noin 70 g:n avatun kerän, josta mulla ei ole mitään käsitystä. Se on Nallea, se on itsevärjättyä, mutta mitään muuta tietoa mulla ei tästä ole. Tuommoinen lapsenkakan värinen, ihan hauska sinällään. Vartta jatkoin lepänkävyllä värjätyllä Kujeen paksummalla sukkalangalla. Väri on niin samankaltainen, että vaihtumiskohtaa joutuu livenä oikein tiiraamaan sen löytääkseen, kuvassa vaihtokohta näkyy todella paljon. Hyvin pelitti siis. Luonnonkasveilla värjätyt todellakin toimivat aina sopivasti yhteen!Tällä kertaa testasin Ravelrystä löytynyttä sukkareseptiä. Ei nyt jotenkin tullut mieleistä kantapäätä, ei. Kantapään kääntö on jotenkin hassun näköinen. Tosin se jää kannan alle piiloon, mutta silti. Lisäksi jossain välissä heitettiin kiekka jalkapöydän päällä, joka sekoittaa mahdolliset raidat ikävästi. Njääh, ei ollut mun juttu. Etsintä jatkuu.Pintaneuleen nappasin LegacyKnitz-podcastin Suen mainostuksen uhrina. Hän tykkää neuloa Blueberry waffle -sukkia, joten niistä on ollut jonkin verran puhetta. Pinnasta tuli oikein kiva, saatanpa käyttää sitä toisiin tai kolmansiinkin sukkiin.Näitä kutiloidessa mulle tuli kauhea kiire. Neuloin näitä 2,5 mm:n HiyaHiya Sharpeilla. Tykkään kovasti noista puikoista, vaikka kärki onkin sormeenuppoavan terävä. Näitä neuloessa postiin pämähti paketti, joka sisälsi seitsemät Knit Pron Zingit! Tuli kauhea kiire kokeilemaan niitä. Vielä en ole ehtinyt, mutta jotain kommentoitavaa seuraa sitten aikanaan. Ainakin ne ovat kauniita <3

Näihin olen varmaankin kokeillut jotain tavallisuudesta poikkeavaa päättelytapaa, koska olen ottanut siitä oikein kuvankin... Ei kyllä muistu mieleeen mitään erityistä, joten ehkä se sittenkin on ollut se mun tavallinen JSSBO.Nyt mulle on käynyt köpsösti noiden podcastien kanssa. Tuin kutomo -podcastiin eksyin ensin, ja sitä kautta sitten vähän sinne ja tänne. Tää on ihan loputon suo... Mistä ihmeestä mä saan päiviin lisää aikaa?!

6 kommenttia:

 1. Väri on nätti ja pintaneule. Kantapäästä taidan olla samaa meiltä sun kanssa - hiukan outo :)
  Mul kävi hassusti kun tarjouduin testailemaan yhtä neulekurssia tietämättä mitä siellä opetetaan - nyt tää sit tekee perussukkia looppaamalla! Onneks vaan yhtä kerrallaan ja varresta.
  Oon kans tuota Tuin podcastia yrittäny kattoa (ku ne kävi meillä). Kolme kertaa oon nähny kaksyt minsaa alusta mut ei jaksa koskaan loppuun asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Looppaaminen on aika oiva tapa moneen hommaan, hyvä että vahingossa menit semmoiselle kurssille :D Tai mähän en muuta osaakaan kuin loopata, en ole koskaan opetellut.

   Tuollaisia helppoja ja kivoja pintaneuleita on hauska lisätä ihan perussukkaan. Ei ole ihan niin tylsää kutoa ja tulee vähän jotain ekstraa. Moni malli näyttää hankalammalta kuin onkaan, ainakin mun aloittelijan silmään.

   Poista
 2. Kaunis ja istuva kantapää olisi kiva löytö. Ja se mikä istuu toisen jalkaan, ei sovi toiselle ollenkaan. On se neulominen joskus vaikeaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikiaa (tai ihan ite vaikeaksi tehtyä :D) mutta niin hauskaa. Fiss kiss lip heel on ollut toistaiseksi jokaiseen jalkaan sopiva, mutta kun mää tahon tehdä jotain muutakin. Vaikiaa on, vaikiaa.

   Poista
 3. Vauvan kakka on nätti väri :)
  Ei vissiin sitten kuitenkaa oo ranskalainen kantapää vaikka äkikseltään sille näyttää? Minun kai se pitäsi tietää kun oon tukehtunu kokonaan käyttämään vain sitä :D
  Tekis mieli kuttoo paksummalla langalla niin vois käyttää vihreitä Zingejä. Mulla on joku vihreä villitys meneillään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se olla rankalainenkin kanta. En vaan yhtään tiedä, jos ei sitä justiinsa sillä nimellä kutsuta ohjeessa :D

   Aaawww, mulla on just vihreät Zingit nyt käytössä. Mun käsialalla ja WM:n purella niillä on tulossa just hyvä Knick-huivi. Ehkä vähän turhan ilmavaa, mutta ei se huivissa haittaa!

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.