sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Perussukka twistillä

Tour de Socin puristuksen jälkeen odotin innolla, että pääsen tikuttelemaan ihan pelkkää perussukkaa. Nautinnollista neuloa ihan aivotonta kaaviotonta sukkaa, joka ei vaadi minkäänlaista miettimistä. Se on kuulkaas ihan meditointia se.


Langaksi nappasin krapilla värjäämäni vaaleankirjavan Hjerte sock 4:n ja puikoiksi HiyaHiyan 2,25mm:n pyöröt. Langasta piti ensin tulla tourin vikan etapin sukat, mutta sitten skippasinkin koko etapin.


Pikkuista twistiä piti kuitenkin olla, sillä ihan pelkkä sileä oli himpun verran tylsää näiden kesän vääntöjen jälkeen. Tein koko sukkaan 'uneven ribbingiä' jalan päälle ja varteen.


Tällainen 2x2 -joustin oli tosi hauskan näköistä. Tykästyin siihen itse asiassa kovinkin paljon.

 • 1. kerros [k1] *k1, p2, k1, rep from *
 • 2. kerros  [k1] *p2, k2, rep from *

Sukkaa tikuttelin 58 silmukalla, sillä tarkoitus oli saada itselle sukat. Käyttösukkavarastot nimittäin alkavat huveta, olen vissiin kävellyt niitä puhki. Hienostelusukkia kyllä löytyy, mutta höpsönä en raaski käyttää jotain TDS15 silmäsukkia arkikäytössä.


8 kommenttia:

 1. Kauniin väriset sukat! Kyllä perussukat ovat käytössä parhaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perussukille on kyllä aina paikkansa, niin tekijänä kuin käyttäjänäkin. Mä tykästyin tähän väriin myöskin värjätessäni, kirjava pohjalanka antaa vähän eloa pintaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Sanna! Hyvät arkisukkaset tulivat heistä.

   Poista
 3. Hienot ja ihanan väriset. Usein on niin, että perussukka paras sukka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli jollain krapin miljoonannella jälkivärillä värjättyä, jos ihan oikein muistan. Mieli niin palais värjyyhommiin taas, kun ehtis vaan kutoa noita tuotoksia :D

   Poista
 4. Huomasin tuolta alempaa että sitä on kehräykselle annettu jo useampi sormi ;) Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep :D Muutama värttinä talossa, yks uus tilattu, rukki tulossa, kehruukurssille ilmoittauduttu... Tässä kävi hieman köpelösti. Ei yllättänyt.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.