sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Persikkakorallisöpistely

Tätä kaksisäikeistä merinolankaa tahkottiin kulkaas monta päivää. Kädet olivat aivan tunnottomat, hartiat olivat jumissa, pää ei kääntynyt. Värttinä pyöri ja pyöri ja pyöri kolme päivää.


Mun piti harjoitella merinoa yhteen toiseen kehruuseen, ja aloitin tutustumisen värttinällä ja World of Woolin pinkin paketin vähiten pinkillä kuidulla. Se oli niin persikkaista tai korallista ja mulle niin epätyypillisen väristä, jotta siihen piti sekoitella vähän saman virman harmaata. Pinksupaketista löytyi sitten mulle sopivia pinkkejä ja magentoja, jotka on sotkettu toiseksi langaksi.


Lopputulemana oli kaksisäikeistä lankaa, noin 170m ja noin 70g. Succaplokin kontrollikortin mukaan langasta tuli 'hieman vaihtelevaa', WPI 8-16, eli vaihtelua löytyy fingeringistä araniin :-D Paksuudeltaan/juoksevuudeltaan lanka on keskimäärin 250g/100m. Olen tähän lankaan itse asiassa kovin tyytyväinen. Nätimpi tää on kuin ekat rukkikehruut. Tulette vielä näkemään...!

12 kommenttia:

 1. Ai että näyttää hyvälle!! Just passelisti harmaata seassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdinkin kertoa, että se on muistaakseni muka-liukuväristä, eli toinen pää on pelkkää harmaata. Muistaakseni.

   Poista
 2. Ihanan väristä lankaa ja nättiä säiettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lotta! Määrä on vielä kovin vähäinen, mutta kyllä tästä jotain saa tehtyä. Mieluusti lukisin siunkin kehruista!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mielenkiintoista odotella kuinka tämä neuloutuu. Ei mitään käsitystä etukäteen :-D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, Huopatossunen. Vähän salaa olen itsekin kovin tyytyväinen.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.