sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Mun neonpinksu

Samalla kun pyysin että Miss Mathilde tulisi kotiin, tilasin sille tekemistä World of Woolista. Kotiin tuli merinoa erilaisina väripaketteina ja jonkun verran kokeilukuituja eri lammasroduista. Ekana rullalle pääsi pinksu paketti.


Kuituna värit näyttivät oikein kivoilta, mutta en tiijä, mitä kehrätessä tapahtui. Vaaleimmasta väristä tuli jotenkin tunkkaista ja sameaa. Seuraavasta väristä tuli jotenkin ihan neonia, oikein yliviivaustussineonia. Vika väri olikin sitten justiinsa sellainen magenta kuin pitikin. Ei ne vaan jotenkin nyt istu yhteen. Kuvassa värit näyttävät paljon sointuvammilta kuin liveänä.


Kehräsin pikkutopsin yhdelle säikeelle sekoitellen vähän värejä mininöttösten vaihtumiskohdissa. Tässä kokeilin ekan kerran myös navajointia, koska halusin värien vaihtelun olevan melko tarkkarajaista. Navajointi (ketjukertaus) oli itse asiassa hirmuisen paljon helpompaa ja rentouttavampaa kuin mitä etukäteen kuvittelin.


Lanka on osin alikehrättyä. Säie on luullakseni niin tiukkaa että soi, joten en oikein uskaltanut tehdä kehräyskierrettä tarpeeksi. Pelkäsin, että koko vyyhti vetää ihan sykkyrälle. Loppupesun jälkeen vyyhti roikkui kuitenkin suunnilleen suorana. Strategiset mitat ovat noin  511m/203g ja WPI lienee kutakuinkin 12.


Kerrankin sain lankaa sellaisen määrän, että tästä voi oikeasti neuloa jotain. Tästä tullee isona joku kiva liukuvavärinen huivi, shaali, shlanketti... Joku semmoinen kaula-, hartia-, kääriytymishässäkkä, tai ainakin osa sellaista.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On se ihan käypäistä näin alkutaipaleelle. Emmää kyllä tällaista kaupasta ostais, vaikka omatekemänä onkin hieno :-D

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.