sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Korupuu

Meillä kasvaa koruja puussa. Mites teillä?

Kurssikaveri oli aikoinaan tehnyt hauskat korvikset jämälangoista ja hopealäpysköistä juottelemalla ja kipertelemällä. Auringossa näytti ihan siltä, että korvissa killui isot, valkoiset lasimötikät, jotka oli kiinnitetty hopealangalla.

Vaan eipäs - ähäskutti - näin ollutkaan. Törkeästi mutta luvan kanssa nappasin idean itselleni. Alta aikayksikön olivat pikaiset koristukset valmiina.


Tykkään näistä ihan hirmuisasti. Taas kerran kevyttä ja näyttävää, helppoa ja yksinkertaista. Voi sentäs. Mitäs sitä sitten keksisi?

Tänään on kumminnii vapaapäivä. Aurinko paistaa, on pikkupakkanen, ystävä on kohta tulossa kylään. Koirapoikain kanssa on aamu-ulkoilut ja aamupalat hoidettu, ne ovat vetäytyneet ruokatorkuilleen. Työn alla ois miesten perussukat ja uusiseelantilaisen haunui-villan kehrääminen. Korupuolella pari lusikkariipusta odottaisi kuvan jäljentämistä. Jos kumminkin ottais vähän kahvia mukiin ja menis käpsöttelemään pihalle. Joo! Ihanaa sunnuntaita sullekin!

2 kommenttia:

  1. Hei vitsi kuin nätit korvikset! Mäkin olen muutamat korvikset väännellyt, mut ei niistä oo noin nättejä tullut. Soot ihan multitalentti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Lotta! Multitalentista tiedä, mutta räävin vähän sitä ja tätä, kun kaikkea kivaa pitäis tässä elämässä ehtiä kokeilla <3

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.