sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Salasanoja

Toisinaan tykkään tehdä sellaisia koruja, joissa on jokin Juttu. Nämä sormukset lähtivät siitä, että ystävälle piti saada joku sana mukaan muistuttamaan asioista. Mikä onkaan parempi konsti kuin spinnerisormus! Sitä voi pyöritellä ja räpeltää ja teksti on piilossa spinnereiden alla. Käyttäjä kuitenkin tietää mitä siellä piilossa lukee.

Tämä sormus ei ole ystävän sormus, vaan harjoituskappale.


Olikin ihan hyvä harjoitella, sillä pitkän tauon jälkeen kipertelin reunoja vähän liikaa. Osa spinnereistä ei pyöri ollenkaan. Toooooosi harmi, että jouduin jättämään tämän itselleni.


Vaan sitten piti tehdä vielä pari kaverusta. Se varsinainen ystävän sormus, joka on tässä keskellä. Ulkomuistista tehdessä sormuksesta tuli vähän iso. En mitenkään muistanut, että tällainen kiperretty sormus suurenee melko paljon muotoillessa. Onneksi hätä ei ollut paha, sillä tein kaveriksi vielä pienemmän turvasormuksen, joka pitää tämän levysormuksen paikallaan.


Itsellekin piti tehdä vielä yksi muistutus. Tämä on sellaisia päiviä varten, kun tuntuu että mitään ei jaksa ja usko loppuu ihan kokonaan. Itsetunnon pönkityssormus :D


Tällaista tänään. Korujumi tuntuu aukeilevan pikkuhiljaa, ja se on kiva se. Eihän mulla mitään varsinaista tarvetta ole uusille koruille - mut ei oo uusille sukille tai huiveille tai kehruillekaan. Joten mitä väliä, sitä tehdään mikä mukavalle tuntuu. Näissä väkerryshommissa sielu lepää!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Lotta! Tuntuivat kelpaavan uusiin koteihinsakin <3

   Poista
 2. No sehän se idea käsitöissä on, että tehhään mikä kivalle tuntuu. Hauska sormusidea! Enpä ikkään oo moista nähnykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan: Tehdään sitä mikä on kivaa ja nautinnollista ja missä sielu lepää.
   Pari vuotta sitten tehtiin näitä sormuksia jonkun verran kurssilla, mutta olivat painuneet ihan unholaan. Kiva oli tehdä taas pitkästä aikaa.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.