maanantai 22. toukokuuta 2017

Sukat suoraan roskikseen

Olin hillonnut pari vuotta Tapion kaupasta tilattuja Neon Sockseja. Alunperin niistä oli tarkoitus neuloa sukat nuorimmalle täditettävälleni. Onneks en neulonut. Vissiin maaliskuulla päätin, että niistä tulee mulle itselle ärjyt tiplu-/raitasukat. Neuloskelinpa niitä iloissani ja ajattelin kuinka iloiset väripiristysruiskeet niistä tulee.


Just joo. Tämä kuva on otettu, kun olin huuhdellut sukkasia yli kymmenen kertaa ja osa liotuksista oli etikkavedessä langan pinnan sulkemiseksi. Päättelin nimittäin, ettei tuollainen määrä väriä voi olla pelkälleen ylijäämäväriä langan pinnassa.


Höpön pöpö. Kuva ei jotenkin näytä sitä todellisuutta, että vesi on ihan täysin pinkkiä. Ihan pikkuisen vuotaa tuo lanka, vihreä on ihan ok. Ei tällaista kumminkaan voi käyttää. Arvatkaas muistaisinko, ettei näitä pestä yhdessä minkään muun kanssa.


Olipa sitten kiva neuloa ohutsukat, jotka lensivät suoraan roskikseen. Piti ottaa kuva muistoksi, että tällaisetkin on tullut joskus tehtyä. Huoh.


11 kommenttia:

 1. Voi miten kurja juttu tuo värin vuotaminen. Nätit ovat kyllä sukat, mutta käsitän kyllä ettei tuo vaan käy. En minäkään muistaisi, että jotain tiettyä sukkaparia ei pestäkään tavanomaisessa villasukkapyykissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta turiset. Väliin lipsahtaa sukat muutenkin väärään pyykkiin tai jopa kuivausrumpuun asti. Näillä toki olis saanut jotain ihkun pihkua vaalianpunaista pyykkikoneesta ulos, jos ois tarkoituksella tahtonut värjätä :D

   Poista
 2. No voihan rähmä, ois ollu kivat kotisukat muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Nyt täytyy vaan napata jostain yhtä ärjyjä lankoja ja tehä uuet.

   Poista
 3. No voi pylleröinen! Kai tuosta jo jonku pinkkilankakammon saa. Oishan nuo komiat kyllä ollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eih, en suostu pinkkilankakammoiseksi, en :D
   Mulla on jemmassa maailman ihaninta bling-bling-pinkkiä, jota en ole raatsinut käyttää mihinkään. Aion uskaltaa kokeilla sitä päivänä jonain.

   Poista
  2. No onneks kaikki pinkit ei päästä väriä! Eihän?!

   Poista
 4. Äh! Harmillinen takaisku 😕 Reklamoitko langan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten tullut mieleen, kun lanka oli niin kauan odotellut neuloontumisvuoroaan. Nyt on tietty vyötekin poltettu saunan pesässä, eli ei ole eränumeroa yms tallessa :C

   Poista
 5. No voihan kökkö. Mut ei kai oieasti roskikseen tai saunan pesään? Olishan ne voinu olla hätävarasukat... Ei sit tarttis lakata varmaankynsiäkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti piilotin nämä perimmäisen kaapin perimmäiseen nurkkaan kaikkien tavaroiden taakse. Ne varmaan joskus putkahtaa sieltä esille, ja sitten pesen ne käytön jälkeen yhdessä jonkun tosi aran värin kanssa. NYT menen siirtämään ne sinne roskiin.

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.