sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

ES:n perintönä

Maailman ihanimmasta huivista jäi jäljelle vähän Lanitiumin sukkiksia. Harmaata kashmiria (55g) ja keltaista BFL:ää (36g), joiden vyötteet ovat menneet hukkaan. Keltainen on jokin klubilanka vuodelta 2014 ja harmaa viime syksynä tilattu, uskoakseni Vampyre...? Niistä piti neuloa itselle mielenpirkistyssukkaset.


Sockmaticianin toe-up -sukkaohjeella, 60s:lla ja 2,25mm:n pyöröillä värkkäsin kontrastiväriset perussukat. Varpaiden ja resorin värityksen vaihtoa piti kokeilla vähän erilailla kuin tavallisesti, tuli ihan ok. Himppusen harmaa paistaa paikoin keltaisen alta, mutta ei haittaa mitään. Itse asiassa en ole tainnut ennen kontrastivärejä laitella yhtään millään tavalla...


Sanonpahan vaan, että kyllä tämä Lanitiumin värjäri on ihan mieletön! Voiko näin upeaa ja kaunista ja eloisaa ja hienoa ja mieletöntä ja vaihtelevaa harmaata ollakaan?


Mä tykkään näistä sukista niin hirmuisen kovasti, että en ole raaskinut käyttää niitä vielä kertaakaan huhtikuisen (?) neulomisen jälkeen. Tosin, en ole raaskinut viedä niitä sukkalaatikkoonkaan. Tuossa ne pötköttelevät askartelutilassani, ja silittelen niitä aina ohikulkiessani. Juuh, myönnän reilusti, että olen ihan pöpi.

5 kommenttia:

 1. Onpa käheet sukat! Mäkin tahdon tuollaiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niiiiiin kivat. Eksä joskus lähiaikana tehnyt jotain saman oloista? Muistaisin että bongasin sun blogista silloin kun nää oli mulla puikoilla.

   Poista
  2. No joo, vähän samantyyppiset kyllä. Mut nää sun on kyl paljon paljon hienommat!

   Poista
 2. No onpahan sukat! Onko tuo nyt kummakaa, ettei raski jalakaan laittaa. Totta turiset myös tuosta harmaasta, se on kyllä kaunista kateltavaa.
  Ekkä nää mikkää pöpi oo, tai sitten meitä on kaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa huojentavaa kuulla, että sukkien/neuleiden/lankojen silittely on ihan normisettiä. Kiitos tästä synninpäästöstä, Kati <3

   Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.