sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Pino sormuksia

Vai sittenkin pinosormuksia? Ehehee, huonot vitsit saa täältä kaupan päälle. Mulla on ollut jo vuosia tarkoituksena tehdä kivoja sormuksia, joista voi kasailla erilaisia yhdistelmiä päivän tarpeiden mukaan. Itse asiassa näyttää siltä, että tarkoitus on ollut vuodesta 2013 lähtien... Hmmmh...


Nyt vihdoinkin sain aikaiseksi. Olin ihan huijari, ja otin valmiita istukoita, joille tein vain rungot. Istukoihin kivet kiinni ja menoks. Kiva joskus tehdä jotain helepolla.


Ylläolevan kuvan kasimillinen sininen on oikeasti voimakkaan turkoosi. Se on joku labravalmisteinen, synteettinen 'opaali'. Tilasin sen joku vuosi sitten Ebaysta.


Tämä oli melko varmastii aurinkokivi. Saatan olla aivan väärässäkin, saa oikaista! Kauniin oranssi se on joka tapauksessa ja sisältää himmeästi blingiä. Juuri sopiva sormus sellaisiin päiviin, kun pitää saada pikkuruisen väriä matkaan mukaan ja mieltä pirkeäksi (=virkeä + pirteä).

Kolmannessa sormuksessa on kauan hilloamani sitriini. Pidän sitriineistä tosi paljon, vaikken yleisesti ole keltaisesta niin piitannutkaan. Sitriinistä puhutaan usein menestyksen kivenä, mutta mulle se on ennemminkin piristysruiske.


Ei näistä nyt ole jälkipolville juurikaan kerrottavaa. Kivaa perussettiä, joka on ollut käytössä jo paljon. Joskos seuraavan neljän vuoden päästä saisin aikaiseksi tehdä näitä lisää...

2 kommenttia:

  1. Onpas sieviä sormuksia! Kauniita kiviä olet löytänyt istutettavaksi :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan kiviä. Haalin ja hilloan niitä vuositolkulla, ja joskus harvoin raatsin tehdä niistä jotain :D

      Poista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.