sunnuntai 23. heinäkuuta 2017

Pipokauluri

Törmäsin joskus Ravelryssa hauskaan kauluriin, jota voi käyttää myös pipona. Tai toisinpäin tai toisinpäin kaulurina. Sen nimi on Howlcat - tai Cowlhat. En ikinä muista tarkistamatta. Howlcat se on.

Langoiksi valikoitui Exploration Stationista ylijäänyttä Wollmeisen Twiniä värissä Mausjung sekä omakehräämää nunocon merinosilkkiä. Voipi olla, että en ole missään vaiheessa tätä tammikuista kehruuta raportoinutkaan. Strategiset mitat olivat 252m/97g, WPI 12. Kakssäikeisenä merinoa ja tussah-silkkiä. Nam. Metrien mukaan lanka on hiukan ohutta ohjeessa suositeltuun nähden, mutta eiköhän takuuvarma paksuusvaihtelu tasoita asiaa :D Lisäsin sitten ohjeeseen 20s.


Tätä neuletta voi tosiaan käyttää kaulurina joko violetti tai harmaa puoli päälle päin. Sitä voi myös käyttää pipana violetti tai harmaa puoli päälle päin.


Ihan kiva pikkuneule. Aivoton neuloa ja sen kokoinen, ettei kauluri röpsötä rinnuksilla, vaan lämmittää kaulaa ihan oikeasti. Tyksin tästäkin, lähinnä noin kaulurin ominaisuudessa. Pipoja mä en juuri muutenkaan käytä. Tämän neuloskelin joskus talvella, kuvatkin on näköjään napattu aikaisin keväällä :D

Nauttikaa ihanasta auringosta ja lämmöstä. Me ollaan koirapoikien kanssa istuttu koko aamu terassilla juomassa kahvia ja neulomassa villatakin alkua. Tourin seuraavan etapin odotus on kiihkeää, vaikka taaskin olen kaikki alkupäivät töissä. Murh. Vaan ehdinpä saada ekat etapin puitteissa valmiiksi, jahuuuu!

4 kommenttia:

 1. Voi jehna mikä hybridineule täällä on! Eiks tossa kumminkin käy tuuli päähän kun on toinen pää auki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käy tuuli! Tää toimii samalla lailla kuin ne kaupan ohuet trikoosoiroputket, joiden nimeä en nyt mitenkään muista. Toinen pää putkesta päähän, kiepautus ja toinen pää putkesta taas päähän.

   Poista
 2. Hauska idea ja kauniit värit!

  VastaaPoista
 3. Voi killin kellit, tää on kätsä! Ja niin on hyvät väritki! Niinpä sulla on kyllä aina...

  VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.