sunnuntai 27. elokuuta 2017

Lankasormukset

Kesän ekana kurssipäivänä aloin himoita open sormusmallia. Kyselin ohjetta kerran jos toisenkin, ja aina malli meni piiloon. Yhtenä aamuna päätin sitten alkaa tehdä moista omin nokkineni. Olin saanut juuri juoteltua lankalenkkejä 1,5- ja 2,0 mm:n langasta, kun ope kertoi päivän aiheen olevan tämä sormus :D Ai miten niin olen pikkuisen hätäinen? Tein sitten vähän omalla tyylilläni.

Ei näissä sen kummempaa. Lankaa kiperrelty ja juotettu kiehkuroiksi ja muotoiltu sormukseksi. Vihreässä sormuksessa käytin vähän ohuempaa, 1,5 mm:n lankaa, muissa kaksmillistä. Lopuksi kesäsormukset saivat värinsä ihan vaan liimatusta 6 mm:n muranolaisesta lasikapussista. Jos olisin tehnyt näistä ns kunnon sormuksia, olisin käyttänyt kiveä ja istuttanut kivet ihan oikeasti kiinni. Patinointiakin voisi kokeilla johonkin näistä. Toistaiseksi kaikki ovat kiiltäviä. Kattellaan sitten vaikka ens kesäksi väriä pintaan, niin ovat taas ihan uuden näköisiä.

Viulettia

Vihreää 
Suosikkini punainen
Ei näissä ole mitään sen ihmeempää. Helppoja ja kivoja käyttää, helppoja tehdä ja näyttäviä. Tällaiselle myöhäissyntyiselle harakalle juurikin sopivia.

Tällä harakalla on ollut niin kaamea flunssa, että neulominenkaan ei ole oikein sujunut. Nyt vapaapäivän kunniaksi taitaa helpottaa sen verran, että lähden aloittelemaan Tour de Sockin meneillään olevaa vitosetappia. Monta yhtäaikaa seurattavaa kaaviota ja palmikonvääntöä, saa aivot taas vähän töitä - kivaa!

2 kommenttia:

  1. Ai miten upeita ja näyttäviä sormuksia! ♥♥♥

    VastaaPoista
  2. Kauniita kaikki, mutta erityisesti vihreät kivet kiinnittivät huomion. Ihania! :)

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.