sunnuntai 6. elokuuta 2017

Nunocon Elfwine

Nunocon Etsy-sivulla seikkaillessani törmäsin tällaiseen ihanuuteen. Merinoa, mulberry -silkkiä ja bambua. Nimenä Elfwine... Eihän tätä voinut jättää kauppaan, vaan se piti saada kotiin välittömästi.


Kehräilin kampatopsia päästä päähän mittarimatoillen. Sain sen verran ohutta säiettä aikaan, että päätin taas kerran navajoida sen kolmisäikeiseksi. Kokeilemattakin tiedän, että tuskastuisin muuten olemattoman ohuen pitsilangan neulomiseen.


Olen vissiin lukenut värioppini huonosti, sillä en ole vielä oikein päässyt kärryille siitä, että kuinka onnistun sekoittamaan värit näin täydellisesti :D Ei siinä mitään, lopputuotos on mielettömän kauniin värinen, vaikkei tässä näykään edes pientä himppua violettia.


Kampatopsista lyhytvedolla kehrätty, ketjukerrattu 3-säikeiseksi, 300m / 97g, WPI jotain 14 huitteille.

Tässä nyt tällainen pikainfo yhdestä kehräyksestä. Vuosi sitten mulla ei ollut edes värttinää, rukista tai kehräyksistä puhumattakaan. Ihanan kamalaa kuinka tääkin homma on vienyt ihan mennessään! Eteisessä odottelee pussillinen koirankarvoja, askartelukaapissa on topsi jos toinen valmiiksi värjättyä villaa, pussillinen suomalainen raakavilla villitsee koirapoikia askarteluhuoneessa... Kivaa!

1 kommentti:

  1. Jännä, enpä ois osannu kuvitella eka kuvaa kattoessa, että mikä on lopputulos. Mutta hyvä silti ja oikein kun kuvittelen ni kyllä mä sitä violettia löyvän ;)
    On kyllä tehny mieli kokeilla tuotakin hommaa, mutta lukemani perusteella ei taida kannattaa. Mulla on jo nyt tila loppu ja talo vallattu puolilleen kaikilla hyvin "tärkeillä ja tarpeellisilla" askartelu- ja käsityövermeillä. Täytynee ootella, että lapset saa potkittua pihalle ni voi vallotella sitten niiden huoneet harrastekäyttöön.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.