sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Vähitellen harmaantuva huivi

Aikapäiviä sitten tilasin suomalaiselta värjäriltä, Inaya Creationsilta, mielettömän kaunista sukkalankaa, bling-blingiä värissä Seaglass. Se on odottanut puikoille pääsyä varmaankin pari vuotta. Sukathan siitä oli tarkoitus tulla, mutta onneksi suunnitelmia voi aina muuttaa.


Tyttöä alkoi huivituttaa, ja Seaglass tuntui täydellliseltä väriltä Incremental-huiviin. Huiviohje on maksullinen, mutta olen joskus hamstrannut sen jostain give awaysta tai jotain. Malli ei nimittäin ole ihan sellainen, josta maksaisin yli 6$, vaikka peruskiva onkin.


Malli on suunniteltu liukuvalle värisarjalle ja kontrastivärille. Pienten laskutoimitusten jälkeen päätin pärjääväni yhdellä pää- ja yhdellä kontrastivärillä, josta jäi vielä tähteeksikin. Mesh lace -osuuksien kontrastiväriksi nappasin TUT:n Baby elephant walkin, joka on oikein kaunis ja eläväinen harmaa.


Tästä tuli oikeastaan tosi ihana kaulaanryttäämishuivi. Just sillein, kuinka mä tykkään huiveja käyttää. Siipiväli on pingoituksen jälkeen vähän  reilut 2 metriä, se on oikein hyvä. Kaulakuvia ette tällä(kään) kerralla saa. Oikein kuulkaa stailasin ja kaikkea ja otin monta kivaa kuvaa. Kameran muistikortti päätti sitten olla luovuttamatta niitä mulle :D Ihan mahoton kapine.

3 kommenttia:

  1. Ihanat värit ja superkiva tuo huivimalli! :)

    VastaaPoista
  2. Onpa kaunis väri. Tuo harmaa sopii niin hyvin kaveriksi. Olen palannut blogimaailmaan ja muistin blogisi niin piti tulla kurkkaamaan mitä olet puuhannut.

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.