sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Konjakkiketju

Olen nähnyt tämän xO-ketjumallin ekan kerran ainakin kaksi tai kolme vuotta sitten. Missään kohtaa se ei ole sykäyttänyt. Jostain syystä se kesän -17 hopeakurssilla iski kuin metrinen halko. Johtuiko sitten siitä, että pää oli tyhjä ja jollain - ihan millä tahansa - piti aloittaa.


Palikat on väännelty 2- ja 1,5-millisestä langasta. Mukavan jykevää ja silti niin kevyttä ja ilmavaa. Ihan täysin uutta suosikkiainesta. Tein ensin ketjuun itse salpalukon. Siinä taisi mitoituksessa mennä jotain ihan pikkuisen pieleen. Ekan käyttöpäivän aikana rannekoru putosi liioittelematta ainakin viisi kertaa. Tällaista ei tee mieli hukata, 21,2g hopeaa...

Rakentelin ja juottelin ketjuun sitten tällaisen lukon. Muutaman käyttöpäivän perusteella tuntuisi toimivan paaaaljon paremmin kuin alkuperäinen viritelmäni.


Tätä kirjoittaessani tajusin, etten ole käyttänyt mitään muuta ranneketta tämän valmistumisen jälkeen. Hih. Ja mulla sentään on aina rannekoru (ja sormus ja korvikset) kun poistun kotoa.

Kesällä olen väkerrellyt useamman huivin, monta paria sukkia, villatakin, kehrännyt monta vyyhtiä haunui-villaa Uudesta Seelannista ja saanut jonkun korunkin aikaiseksi. Kuvien ottaminen vaan on tökkinyt... Siitä syystä postaukset ovat nyt tulleet harvakseltaan. Arkielo on ollut nyt jotenkin kovin voimille käyvää, joten olen keskittynyt niihin mukaviin asioihin joista saan puhtia - eli tekemiseen ja väkertämiseen. Katsastellaan mihin päin tämä elo nyt syksyn myötä kääntyy.

3 kommenttia:

  1. Onpas vekkuli rannekoru! Ei ole vaikea uskoa, että tuo viihtyy ranteessa ja menossa mukana, kaunis on :). Välillä täytyy ottaa aikaa, jotta elo ja olo sujuu. Tuttua myös täällä päässä, I feel you sistah.

    VastaaPoista
  2. Rannekorut on ihania! Voimia arkeen joskus on priorisoitava asioita ja keskityttävä olennaiseen.

    VastaaPoista
  3. Kovin on voimia vienyt minunki arki. Eipä oikein jaksa mittää tehä. Nukkua vois jos annettas. Mikähän lie ilmaston muutos tai joku energia (-ton)kenttä suomen ylle syksyn tullen vieriny? Energiat se ainakin vie. Voimia!

    VastaaPoista

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.