Kaiken takana

Pääosan esittäjien, miun maun mukaan tehtyjen korujen, takana on metsänpeikko ja menninkäinen, joka rakastaa kaikkea kaunista. Hopeaa, kiviä, kimallusta, rosoista ja rouheaa - kaikkea jopa samassa paketissa. Pikkusievä ei ole toinen nimeni, vaan ennemminkin rosoisuus ja elämän jälki.

Päivätyöni teen aivan muualla kuin korujen parissa, en ole hopeaseppä ammatiltani. Tästä syystä uusia toteutuksia tulee silloin kun on tullakseen. Joskus pakerran yöt läpeensä, kun joku kivi haluaa koruksi. Joskus taukoa on viikko tai kaksi. Yleensä toteutukseni lähtee materiaalista, siitä miltä se näyttää, tuntuu, millainen fiilis siitä tulee. Toisinaan taas lähtökohtana on ihminen jolle koru on ajateltu. Joskus luulen tekeväni jotain tiettyä, mutta matkan varrella korun  henki muuttuu. Siitä tulee sellainen kuin tarkoitus on.

Blogi alkoi aikanaan korujen tekemisestä. Myöhemmin vapaa-ajan harrasteisiin tulivat mukaan koko ajan voimakkaammin villa ja langat, neulominen, kehrääminen ja trikoo-ompelu. Tällä hetkellä koruja syntyy harvakseltaan, enemmän valmistuu sukkia, huiveja ja villapaitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.