Kaiken takana

Pääosan esittäjien, miun maun mukaan tehtyjen korujen, takana on metsänpeikko ja menninkäinen, joka rakastaa kaikkea kaunista. Hopeaa, kiviä, kimallusta, rosoista ja rouheaa - kaikkea jopa samassa paketissa. Pikkusievä ei ole toinen nimeni, vaan ennemminkin rosoisuus ja elämän jälki.

Päivätyöni teen aivan muualla kuin korujen parissa, en ole hopeaseppä ammatiltani. Tästä syystä uusia toteutuksia tulee silloin kun on tullakseen. Joskus pakerran yöt läpeensä, kun joku kivi haluaa koruksi. Joskus taukoa on viikko tai kaksi. Yleensä toteutukseni lähtee materiaalista, siitä miltä se näyttää, tuntuu, millainen fiilis siitä tulee. Toisinaan taas lähtökohtana on ihminen jolle koru on ajateltu. Joskus luulen tekeväni jotain tiettyä, mutta matkan varrella korun  henki muuttuu. Siitä tulee sellainen kuin tarkoitus on.

Aikuisiällä koruharakaksi kuoriutuneena naishmisenä aloin joutua pulaan kaikkien korujeni kanssa, niitä vain syntyy ja syntyy. Näin päätin jakaa intohimoni myös muiden käsillätehtyä arvostavien kanssa. Haluan antaa koruille mahdollisuuden päästä uuteen kotiin. Ota yhteyttä, jos joku koruistani iskee suoraan sydämeen.

Mia-Christina Vidfelt
Valkeakoski
miunmaunkoru(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.