Tilausohjeet

TILAUS JA TOIMITUS
Sivuilla on hyvin harvakseltaan myynnissä ilman erityistä tilausta tehtyjä koruja. Kun löydät valmiista tuotteista mieleisesi, lähetä minulle sähköpostina (miunmaunkoru(at)gmail.com) korun tiedot ja toimitusosoite. Vastausviestissä saat maksutiedot toimituskuluineen tilisiirtoa varten. Kun maksu näkyy minulla, lähetän tuotteet antamaasi toimitusosoitteeseen. Jos maksua ei näy eräpäivään mennessä, poistuu tuote varauksesta. Pyrin toimimaan kaikissa vaiheissa ripeästi. Toimituskulut ovat alkaen 2,00€, vaihdellen luonnollisesti painon mukaan. Jos haluat lähetyksen postivakuutettuna, ovat toimituskulut alkaen 15,00€.

OMAN KORUN SUUNNITTELU
Selaile, tutkaile ja virtuaalihypistele tuotteita kaikessa rauhassa. Fiilistele ja nauti. Kun haluat osallistua ihkaoman korun suunnitteluun, kerro minkälaista korua toivoisit. Lähtökohtana voi olla vaikkapa värimaailma, tunnelma, tietty materiaali, koko... Voit myös lähettää minulle kuvan tyylistä, jota tavoittelet. Muiden malleja en luonnollisestikaan kopioi, koru on aina omaa kädenjälkeäni. Omiakaan töitäni en toista aivan samanlaisina, sillä haluan korujeni olevan omia yksilöitään. Saatan toki tehdä  samantyylisiä, mutta ihan tismalleen samanlaista toista en tee. Tilaustöiden toimitusaika riippuu päivätöideni tilanteesta.

PALAUTUS
Käyttämättömillä ja myyntikuntoisilla tuotteilla on 14vrk:n palautusoikeus. Ota pikaisesti yhteyttä, niin sovitaan yksityiskohdat. Kaupan purkautuessa palautussummasta vähennetään toimituskulut. Tilaustuotteiden kohdalla palautuksesta sovitaan tapauskohtaisesti, sillä tilaustyö on varta vasten asiakkaalle tehty.

TAKUU
Takuu kattaa normaalit materiaali- ja työvirheet 2kk:n ajan, ei normaalia käytöstä johtuvaa kulumista. Luethan sivujen ylälaidasta löytyvät olevat korujen hoito-ohjeet. Voit ottaa yhteyttä myös silloin, jos koru rikkoontuu käyttövirheen takia. Yleensä korun saa korjattua kohtuullisen pienin kustannuksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun piipahdit - tervetuloa uudelleenkin!
Toivottavasti ehdit jättää puumerkkisi.